23948sdkhjf

Corvara Skadeservice expanderar

Från och med årsskiftet finns Corvara Skadeservice, som har sin bas i Länna, även i Södertälje. Det innebär att Corvara nu täcker upp ett större geografiskt område.

- Etableringen i Södertälje är en del i vår strategi att öka vårt geografiska område runt Mälardalen. Vi ser fram emot att bygga upp verksamheten. Marknaden är god i regionen. Vi satsar nu vidare för fortsatt expansion, säger Thomas Jonsson, distriktschef på Corvara Skadeservice, i ett pressmeddelande.


Det nya området innefattar Gnesta, Mariefred, Strängnäs, Järna och Nykvarn. Corvara Skadeservice blir en heltäckande leverantör i området som tillhandahåller samtliga tjänster inom skadeservice.


Från och med årsskiftet har också Corvara Skadeservice i Jönköping inlett ett samarbete med SanMix. SanMix är ett väletablerat saneringsföretag med säte i Skövde, och har främst Skaraborg som sitt geografiska arbetsområde.


- Skadeverksamheten är ett prioriterat affärsområde för bolaget. Vi har som ambition att etablera skadeverksamheten i hela regionen och genom samarbetet med SanMix så är vi en bra bit på väg, säger Peter Johansson, tf. regionchef på Corvara Skadeservice i Jönköping.


Corvara Skadeservice etablerar sig i Skövde. Lösöressaneringen ska ske i SanMix lokaler. För att fortsätta hålla en hög kvalitet på de tjänster som Corvara Skadeservice utför så tar bolaget hela ansvaret för utförda arbeten och kommer alltid ha minst en person på plats vid samtliga uppdrag.


Corvara är Sveriges ledande aktör inom industrirengöring, rivning och skadeservice, med 670 medarbetare fördelat på 30 kontor över hela landet. Verksamheten består av industrirengöring för kunder inom bland annat pappersindustrin, energisektorn och petrokemisk industri, sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt rivning där man riktar sig till industri, byggbolag och kommuner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.115