23948sdkhjf

Kraftfull LED-armatur för höga lokaler

Glamox Luxo Lighting AB har tagit fram en robust och kraftfull IP65 armatur för krävande industriella applikationer, Glamox i90-P LED.

Armaturen kan pendlas eller monteras utanpåliggande och är utformad för lagerlokaler, fabriker, industrihallar, flyghangarer, skeppsvarv eller utställningslokaler med upp till 25 meters monteringshöjd.


Armaturen har exceptionellt höga LED lumenpaket som startar på 30 000 lumen och går upp till 60 000 lumen. För att tillgodose olika ljusflödesbehov finns den med fyra olika reflektorer: bredstrålande, mediumstrålande, smalstrålande och extremt smalstrålande.


Glamox i90-P är klassad som IP65. Detta innebär att den är helt dammtät och skyddad mot vattenstrålar med lågt tryck från alla riktningar. Den konstruerad och testad för omgivningstemperaturer från -40°C och upp till 60°C.


Armaturhuset är tillverkat av svart epoxy/polyester, pulverlackerad syrafast stål och pressgjuten aluminium med en låg halt av järn och koppar. Kylflänsarna är tillverkade i svart anodiserad strängsprutad aluminium och reflektorn i anodiserad aluminium. Täckskivan är tillverkad av värmetestat härdat glas (HTG) med extra hög ljustransmission eller med slagtålig klar akryl (CL).


LED donet är monterat externt för maximal kylning och enkelt underhåll. Armaturen kan även levereras med DALI don, vilket möjliggör en effektiv ljusreglering. Installationer med sensorer och ljusreglering reducerar energiförbrukningen och ökar livslängden på komponenterna.


Armaturen levereras komplett med påmonterad 4 meterssladd utan stickpropp. Armaturen har flera olika monteringsalternativ, men är först och främst framtagen för att pendlas. För att vara en höghöjdsarmatur uppges Glamox i90-P vara enkel att montera, vilket reducerar installationskostnaderna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062