23948sdkhjf

Säker tillträdeslösning för temporära lokaler

Undermåliga lösningar för att ta sig in och ut ur tillfälliga lokaler, så kallade modullösningar, är vanligt förekommande på byggarbetsplatser och andra etableringar.
Oftast är de platsbyggda i trä eller består av olika material och delar som kombinerats ihop, vilket kan resultera i allvarliga olyckor. Nu lanserar Ramirent EnterSafe, ett enkelt och säkert system som eliminerar riskerna.

Systemet är enkelt att frakta då det kommer i mindre delar. Boxen är bara en meter hög i fraktläge. EnterSafe är utvecklat speciellt för temporära modullösningar och fungerar lika bra vid envåningsetableringar på en byggarbetsplats som större tvåvåningsetableringar för exempelvis evakueringsboenden. EnterSaf har en stor yta med justerbart tak, en bred trappa och en halkfri golvyta. Systemet är brandklassat och har beräknats och dimensionerats enligt gällande föreskrifter. Det uppfyller även Boverkets regler för utrymningsvägar. Systemet är en unik och patentsökt lösning utvecklad av Safety Solutions Jonsereds AB som Ramirent är majoritetsägare i. Systemet kan endast hyras via Ramirent.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078