23948sdkhjf

Integrerad reservkrafts- och kraftdistributionslösning

Eatons nya Connected Uninterruptible Power Supply, UPS och kraftdistributionslösning är en lösning för verksamhetskritiska tillämpningar som kräver UPS-reservkraft för att säkerställa pålitlig och kontinuerlig kraftförsörjning.
För att garantera en säker och tillförlitlig driftsmiljö kräver en reservkraftinstallation inte bara en UPS, utan även inkommande matning, förbikopplare för underhåll och utgående matning som behövs för att leda kraften från huvudnätet till den distribuerade kritiska belastningen. Genom att integrera alla dessa komponenter i en enda lösning kan Eaton Connected förbättra tillförlitligheten och tillgängligheten, minska utformnings- och installationstiden samt minimera riskerna. Traditionellt sett har konfigurering av ett kraftdistributionssystem inneburit anskaffning, installation och anslutning av UPS och kopplingsutrustning samt allokering av resurser och pengar till att lösa eventuella svagheter eller kompatibilitetsproblem. Eaton Connected eliminerar dessa problem genom att erbjuda en färdig och ansluten kombinationslösning som sammanför två beprövade produkter som båda utformas och tillverkas av Eaton.

Alla enskilda komponenter i Eaton Connected erbjuder funktioner som bidrar till en tillförlitlig och säker lösning med minskad ägandekostnad. Användare av Eaton Connected kan välja antingen Power Xpert 9395P eller Eaton 93PM UPS, tillgängliga för direkt föranslutning till Power Xpert CX-kopplingsutrustning. Detta erbjuder effektklasser på 30 – 900 kVA med statiska kopplingssektioner på upp till 1200 kVA för att hantera utmanande kortslutningsströmmar. Kopplingsutrustningen tillhandahåller tillförlitliga kraftdistributions- och motorstyrningsfunktioner för upp till 6300 A i alla kommersiella och industriella tillämpningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063