23948sdkhjf

Intelligenta sensornoder för IoT

Wzzard från Induo är intelligenta trådlösa sensornoder för Internet of Things som nu presenteras i ett utförande som kompletterar de industriella IP67-klassade sensornoderna i Wzzard-serien.
Wzzard C är nya modeller av noder som lämpar sig för installation i inomhusmiljöer för fastighetsautomation eller processövervakning, en prispressad modell för miljöer som inte ställer krav på kapslingsklass.

Sensornoderna ansluts till någon form av standardsensorer och publicerar sedan data till IoT-applikationer via en gateway. Det finns olika modeller av sensornoder som kan ansluta givare via analoga ingångar, digitala in- och utgångar samt ingångar för termoelement.

Wzzard kan konfigureras för att skicka data endast när angivna gränsvärden överskrids vilket minskar onödig nätverkstrafik. För varje nod kan ytterligare information som geotaggar, enhetens namn och annan information om applikationen läggas till för enklare bearbetning av data uppströms. Sensorerna kommunicerar trådlöst via en trådlös Smartmesh IP-teknologi som ger både hög säkerhet och lång batteritid.

WzzardC lämpar sig för inomhusinstallationer där det krävs hög tillförlitlighet och en robust och pålitlig överföring. WzzardC har enkel anslutning av sensorer via skruvplintanslutning. WzzardC monteras enkelt med kardborreband eller ett plastfäste.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078