23948sdkhjf

Flerårigt serviceuppdrag för skolor

Bravida fördjupar relationen med Sisab (Skolfastigheter i Stockholm) och tecknar serviceavtal för vvs-system i deras fastigheter.

Bravida TSM utför sedan tidigare felavhjälpande underhåll i Sisab:s fastigheter, med lokaler för undervisning för barn och ungdomar. I det nya avtalet kommer Bravida att hjälpa till med underhållet i ytterligare 90 skolor och 230 förskolor.


Hamid Bakhtiari, avdelningschef på Bravida TSM, ser fram emot att få fördjupa relationen med SISAB.


– I undervisningslokaler är det avgörande med en sund inomhusmiljö. Då krävs också ett löpande underhåll som man kan lita på. Det känns extra roligt och viktigt att vi får vara med och skapa en bra miljö i lokaler där barn vistas. För Bravidas del blir uppdraget nu så betydande att vi kommer att behöva nyanställa runt tio personer på vår avdelning, säger Hamid Bakhtiari.


Det nya avtalet är på två år, med option till ytterligare 2+2 år. Sisab bedömer att ordervärdet kommer att ligga på omkring 20 - 30 MSEK per år. I förvaltningsentreprenaden ingår regelbunden tillsyn och skötsel av vvs-installationer, inklusive felavhjälpande underhåll och jour.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062