23948sdkhjf

Installationsprovare mot oavsiktliga skador

Fluke Corporation meddelar lanseringen av de nya installationsprovarna i 1660-serien, enligt uppgift de enda installationstestare som hjälper till att förhindra skador på ansluten utrustning.
1660-serien sätter mera kraft i användarnas händer genom att snabbt och effektivt testa enligt alla större lokala föreskrifter, skydda apparater som av misstag är anslutna till systemet som testas och gör det enkelt att dela testresultat via en smartphone.

Fluke 1664 FC har den patentsökta Insulation PreTest-funktionen som upptäcker om en apparat är ansluten till systemet som testas och stoppar testet samtidigt som den ger en visuell varning. Förtestet av isoleringen bidrar till att undvika oavsiktliga och kostsamma skador på kringutrustning.

En annan nyhet för 1664 FC är en autotestfunktion som gör fem nödvändiga installationstest i en sekvens, inklusive valbara autotest av typ A, AC & RCD vilka säkerställer överensstämmelse med lokala installationsföreskrifter. Det minskar antalet manuella anslutningar, minskar risken för att göra fel och kortar ner testtiden med upp till 40 procent jämfört med tidigare Flukemodeller.

Den trådlösa 1664 FC-modellen är en del av Fluke Connect , företagets system av programvara och trådlösa testverktyg. Mätningarna från testaren kan överföras trådlöst till Fluke Connect-appen på smartphones eller surfplattor och automatiskt laddas upp till FlukeCloud-lagring, vilket eliminerar transkriptionsfel. Tekniker kan samarbeta i realtid med andra kollegor via videosamtal, vilket ökar produktiviteten i fältet. Mätningarna från 1664 FC kan kombineras med mätdata från flera Fluke Connect-testverktyg för att skapa och dela omfattande rapporter från arbetsplatsen via e-post.

Den nya 1660-serien är utformad för att verifiera isoleringsresistans, loopimpedans, jordanslutningens resistans, resistans mot jord, RCD-resistans i TT- och TN-system, fasföljd och loop-/linjeimpedans och RCD-tester i IT-system.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081