23948sdkhjf

Nordliga uppdrag för Delta/Assemblin

Delta/Assemblin har fått fyra uppdrag installationsuppdrag i Umeå och Skellefteå.

De fyra uppdragen har ett sammantaget ordervärde på cirka 45 MSEK. Ett av uppdragen kommer från Akademiska Hus och gäller MBC vid Umeå universitet. Projektet startar i höst och ska vara klart i slutet av 2019. En befintlig byggnad på drygt 10 000 kvadratmeter ska totalrenoveras och en ny administrativ lokal på 1 850 kvadratmeter ska byggas till.


Det andra nya uppdraget i Umeå gäller Byggnad 5b vid Norrlands universitetssjukhus. Den befintliga byggnaden på drygt 6 000 kvadratmeter ska totalrenoveras och byggas till med två nya våningar.


Uppdraget omfattar både projektering och installation gällande kraft, belysning och telesystem. Arbetena gäller laboratorielokaler med krävande tekniska system samt administrativa utrymmen. Installationerna påbörjas enligt plan vid årsskiftet.


Uppdragen i Skellefteå är dels från Skellefteå kommun, dels från Martinssons, tillverkare av prefabricerade byggdelar i limträ. Uppdraget omfattar all el och vs gällande om- och tillbyggnad av en fabriksbyggnad. Den nybyggda delen omfattar 2 200 kvartameter och ska användas för bearbetning och utlastning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08