23948sdkhjf

Tunga talare till Scanautomatic

Årets upplaga av Scanautomatic & ProcessTeknik karakteriseras bland annat av en hög nivå när det gäller talarprofiler på plats.
I år lyfts nivån på Scanautomatic & ProcessTeknik med flera tunga talarprofiler på plats. Leif Östling, ordförande Svenskt Näringsliv, entreprenören i den digitala medieindustrin Mikael Ahlström, vd Hyper Island och Britny samt Johan Söderström, vd ABB, för att nämna några.

Det är fortsatt stort intresse för både Scanautomatic & ProcessTeknik som går av stapeln 4-6 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. Mässorna fortsätter att utvecklas och stärker sin position som stor och branschöverskridande mötesplatsen för framtidens automation och processteknik.

– Att några av de tyngsta profilerna inom svenskt näringsliv väljer att medverka på Scanautomatic & ProcessTeknik är ett tydligt bevis på att intresset är fortsatt mycket stort för vår mötesplats och vårt innehåll, säger Pia Nyzell, affärsansvarig Scanautomatic & ProcessTeknik.

På årets mötesplats är digitaliseringen inom industrin en av de centrala frågorna. Detta återspeglas i både talare, scenprogram och konferens. Nytt för i år är Automation Summit den 4 oktober, en konferens för Sveriges industrielladigitalisering, som går parallellt med årets mässa för första gången på Svenska Mässan.

– Frågor kring digitaliseringen återkommer när vi pratar med både utställare och besökare. Många är nyfikna på att veta vart utvecklingen är på väg och framförallt vad det skulle kunna innebära för just mitt företag.

– Vi tror att vi med innehållet på årets mässa kan svara på en stor del av dessa frågor avslutar Pia Nyzell.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141