23948sdkhjf

Ultrastryktålig Android-tablet

Handheld Group har lanserat en Android-tablet kallad Algiz RT7, en kraftfull, lätt och ergonomisk 7-tums surfplatta för professionell användning i krävande miljöer.
Plattan erbjuder ett brett utbud av funktioner för mobila arbetsstyrkor. Den är fullständigt stryktålig och möter stränga amerikanska MIL-STD-810G militära standarder för skydd mot fall, vibrationer och extrema temperaturer. IP65-klassning innebär att den är vattentät och helt skyddad mot sand och damm. Eftersom Algiz RT7 endast väger 650 gram är den ergonomisk och lätt att bära med sig.

Algiz RT7 är bygd på branschledande teknik från Qualcomm, med MSM8916 (Snapdragon) chipset och en 1.2 GHz fyrkärnig processor för processorhastighet, ultrasnabb anslutbarhet och lång batteritid. Den har LTE-kapacitet för data och röstsamtal som standard samt funktioner för trådlöst nätverk baserat på 802.11 b/g/n, BT Class 1 & 2 samt NFC-funktionalitet. Algiz RT7 har även dubbla kameror (8-megapixel, respektive 2 megapixel) samt dubbla SIM-kortplatser. Som standard har enheten inbyggd accelerometer, gyroskop, e-kompass och en fristående u-blox GPS-mottagare för navigation.

Plattan är konstruerad för den mobile arbetaren och kommer med en 7-tums kapacitiv bildskärm med hög ljusstyrka och kemiskt förstärkt glas som gör att den klarar de utmaningar som utomhusanvändning innebär. Batteriprestanda är viktig för alla mobila applikationer och Algiz RT7 har ett 3.7 V, 6 000 mAh litiumjonbatteri med lång batteritid. Fyra programmerbara funktionsknappar medför snabb start och användning av applikationer ute i fält. För ytterligare möjlighet till datafångst har enheten 2D-bildsensor och en RFID + 2D-bildsensor som tillval.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109