23948sdkhjf

Novacura blir återförsäljare av IFS Applications

IFS meddelar att företaget tecknat ett samarbetsavtal med konsultföretaget Novacura.

Novacura blir därmed en del av IFS Partner Network och ska arbeta med försäljning, implementering och support av IFS Applications inom den svenska och norska energisektorn.


Novacura är ett växande konsultföretag inom affärssystem och har 50 anställda fördelade på fem kontor i Sverige, Norge, Nederländerna och Polen. Företaget fokuserar på små och medelstora företag inom energibranschen och levererar förpaketerade, branschspecifika lösningar baserade på affärssystemet IFS Applications.


IFS och Novacura har sedan tidigare ett antal gemensamma kunder, exempelvis Hafslund och Statnett. Inom ramen för samarbetsavtalet kommer Novacuras konsulter att utbildas och certifieras genom IFS utbildningsprogram IFS Academy. Via programmet får Novacura även tillgång till IFS Upgrade Factory, en arbetsgrupp inom IFS som arbetar dedikerat med uppgraderingar. Bara under det senaste året har detta initiativ bidragit till över 100 skandinaviska kunduppgraderingar med en snabbare uppgraderingstid och sänkta kostnader som följd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063