23948sdkhjf

Askalon och Altran stärker samarbete

Askalon AB och Altran Scandinavia har tecknat ett avtal som formaliserar det samarbete som funnits mellan företagen under en längre tid.

Genom Altrans styrka inom mjukvaruutveckling och integration av industriella datorsystem och Askalons starka position inom maskinövervakning och ventildiagnostik på processindustri och kärnkraftverk, så möter detta avtal industrins ökade krav på kundanpassning och integration av AMS Suite underhållsystem.


Sedan några år tillbaka har Askalon samarbetat med Altran med kundanpassningar för kärnkraftverk och processindustri av AMS Suite underhållsystem från Emerson Process Management. Då både Askalon och Altran växer på en gemensam marknad där industrin efterfrågar flexibla systemlösningar, så har nu ett avtal skrivits som säkerställer stöd vid installation, anpassning, utveckling och integrationer av Askalons leveranser till både kärnkraftverk och processindustri.


Askalon kan nu erbjuda fler kundanpassningar av bland annat AMS Suite system för maskinövervakning och ventildiagnostik med hjälp av Altrans expertis och spetskompetens inom systemområdena.


Bilden visar Johan Lundin, regionchef vid Altran och Mats Warnquist, VD för Askalon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064