23948sdkhjf

Brammer förvärvar stor industrileverantör

MRO-distributören Brammer signerat ett avtal med Industriprodukter i Trollhättan AB (IPT) gällande förvärv av 100 % av företagets aktier.

Denna investering kommer ytterligare att stärka Brammers avtryck inom svensk industriell eftermarknadsdistribution och ingår som ett led i den strategiska tillväxtplanen att fortsätta utöka lokal närvaro och kundservice.


IPT kommer arbeta precis som tidigare med fokus på att serva eftermarknaden inom trestadsregionen Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. IPT har genom åren byggt upp ett gott rykte som en lokal distributör av högkvalitativa produkter inom främst hydraulik, pneumatik, rullningslager, transmissioner, tätningar och växlar. Kunderna återfinns inom alla olika typer av industrisektorer. Som del av Brammer kommer nu investeringar att göras i form av utökad produktportfölj, Tools & General Maintenance (T&GM), samt på utesäljsidan.


Brammers verksamhet i Sverige har växt kraftigt sedan starten i januari 2014 och består nu av 12 filialer jämt spridda över Sverige med två nationella distributionscenter i Göteborg och Helsingborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111