23948sdkhjf

Fagersta Stainless installerar nytt underhållssystem

Underhållet i en stålindustri är mycket krävande. För att möta de högt ställda kraven på ett nytt underhållssystem har Fagersta Stainless valt en lösning från Sigma IT Consulting.
Redan under 1600-talet hamrades järn i Fagersta och Fagersta Bruk bildades 1873. Idag är Fagersta Stainless en av världens ledande specialister inom rostfri tråd. Det är dock en produktionsmiljö som sliter hårt på maskinerna och underhållet är därför mycket krävande. För att ytterligare öka tillgängligheten i anläggningen och samtidigt effektivisera underhållet har Fagersta Stainless valt ett nytt underhållssystem från Sigma IT Consulting baserat på API PRO.

Hans Hellström på Sigma IT Consulting säger:

– När vi nu installerar API PRO får Fagersta Stainless ett modernt och lättanvänt system som ger dem möjlighet att effektivisera sitt underhåll i samtliga led.

Bo Lindberg, underhållschef på Fagersta Stainless säger:

– ”Stålindustrin karakteriseras av en tuff global marknad där vi hela tiden måste fokusera på att vara så effektiva som möjligt. Med ett nytt underhållssystem kommer vi kunna öka andelen planerat underhåll och därmed även öka tillgängligheten i vår anläggning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078