23948sdkhjf

Uppgraderad programvara från SPM

Condmaster Ruby från SPM har kommit i en ny version, utvecklad i nära samarbete med kunder.

Den nya versionen av programvaran har genomgått en större designuppgradering. Condmaster Ruby 2016 stödjer också den nyss lanserade mätmetoden HD Enveloping och kombigivaren DuoTech för stötpuls- och vibrationsmätning. Programmet stödjer dessutom de nya editionerna av de portabla instrumenten Leonova Diamond och Leonova Emerald.


Stora användbarhetsförbättringar ger enkel navigering, tydlig överblick och bättre visualisering av mätdata. En rad flexibla funktioner för att anpassa arbetsflöden och hantera analys av mätresultat gör det dagliga arbetet i Condmaster snabbare och enklare.


Vibrationstekniker Peter Forsström på Stora Enso Kvarnsvedens pappersbruk har medverkat i utvecklingen av den nya Condmaster-versionen:


- Den nya spektrumfunktionen ger en bättre överblick av mätningarna och gör analysen mer effektiv. Nu behövs färre tangenttryckningar för att få fram samma information som tidigare. Den grafiska utvärderingen har också förbättrats och det gör det lättare att sortera fram de mätdata man vill titta närmare på. Båda dessa funktioner har gjorts mer användarvänliga.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078