23948sdkhjf

Avancerad kabelsökare hittar snabbt

Beha-Amprobe presenterar AT-7000-EUR, en avancerad kabelsökare med nya funktioner och tekniker som förenklar kabelsökning och identifiering av brytare.

Sökaren, som finns i två olika paket, kombinerar en mottagare och kraftfull sändare för att hitta spänningssatta och spänningslösa kablar, brytare och säkringar.


Kabelsökaren innehåller en ny och patenterad sensoruppsättning kallad Smart Sensor som i kombination med en avancerad signalprocessor mäter små förändringar i den detekterade signalen flera gånger per sekund för hög precision och enklast möjliga sökning efter spänningssatta kablar i väggar, golv och tak. Kabelorientering och -riktning visas på en stor, dynamisk LCD-färgskärm och noggrannheten är inom 5 cm.


Sökarens sensorform möjliggör sökning även på svåråtkomliga områden, hörn och trånga utrymmen. Den nya funktionen för sökning och lokalisering av brytare identifierar tydligt rätt brytare eller säkring. Det eliminerar upprepade felaktiga positiva mätvärden, något som är vanligt med äldre sökverktyg.


Sändaren har tre effektlägen: ”hög” för normala kretsar, ”låg” för precisionssökning på svåråtkomliga ställen, och ”signaltång” med en förstärkt 6 kHz signal med signaltång (ingår i paketet AT-7030-EUR; tillval i paketet AT-7020-EUR) för att förbättra noggrannheten och prestanda när det inte finns tillgång till oisolerade ledare. Sändaren väljer automatiskt den optimala signalfrekvensen (6 kHz eller 33 kHz) för snabb och korrekt sökning av spänningssatta och spänningslösa kretsar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.406