23948sdkhjf

Portabel ultraljudsapparat för provning

Karl Deutsch Nordiska presenterar Echograph 1095, en ny ultraljudsapparat som finns i fyra olika utföranden med lite olika funktionalitet.

En basmodell utgör grunden som passar för de flesta provningsuppdrag och vidare finns modeller med funktioner som hjälper en att storleksbestämma fel och provning mot kända referenskurvor som DAC (Distance Amplitude Correction), DGS (Distance Gain Size) och TCG (Time Corrected Gain).


Den nya apparaten är kompakt och robust, med modern design och försedd med en stor och tydligt TFT-skärm som kan kombineras i färgkombinationer efter önskemål och provningsställe. Alla menyer och inställningar är på svenska och sker med enkla instruktioner steg för steg direkt på skärmen. De funktioner man behöver för provning nås genom instrumentets snabbknappar där man själv kan välja önskad funktion. Inställningar lagras i apparatens minne på ett 8 GB SD-minneskort där information sedan kan plockas ut på en vanlig PC. De vanligaste ultraljudssökarna finns förprogrammerade och kan enkelt väljas för att snabbt komma igång med provningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063