23948sdkhjf

Mobil enfasmaskin för kraftfull dammsanering

Nya DC Tromb 400 är konstruerad för att möta dagens arbetsmiljökrav och bearbetningsmaskiner som har blivit effektivare och därför producerar mer damm än tidigare.

Luftflödet är som mest hela 400 m3/h och har exempelvis kapacitet för 500 mm golvslipmaskiner 500 och stora elkapmaskiner.


Modellen är Dustcontrols kraftfullaste mobila enfasmaskin hittills. Maskinen har utrustats med en


effektivare cyklon, större filteryta och smartare filterrensning. Förutom att användaren andas renare luft i sitt arbete undviker man också onödiga driftstopp som dammet kan orsaka.


DC Tromb 400 är anpassad för findamm av olika slag som bygg-, slip-, gips- och betongdamm och är tillräckligt kraftig för att anslutas till golvslipmaskiner och handverktyg som kap- och bilningsmaskiner


och sågar. Den är som standard utrustad med ett avsköljbart finfilter och ett H13-filter som klarar kraven för asbestsanering. Kompakt design och punkteringsfria, låsbara hjul gör den lätt att hantera och använda även i trånga utrymmen och på ojämna underlag.


DC Tromb kan fås med olika uppsamlingsalternativ: 40 liters behållare, 20 liters plastsäck eller med plastsäckar i långförpackning. I leverans ingår 5 m slang med diameter 50 mm, sugrör av stål och ett kraftigt golvmunstycke av aluminium.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111