23948sdkhjf

Ragn-Sells i danskt saneringsförvärv

Ragn-Sells förvärvar det danska högteknologiska saneringsbolaget OMÖ Industriservice A/S och breddar därmed sin verksamhet inom tyngre sanering.

De båda bolagen har under många år haft ett nära samarbete vilket gjort affären naturlig för båda parter.


OMÖ är ett danskt saneringsbolag med verksamhet i Danmark, Sverige och Norge. Den största kundkategorin är alla typer av förbränningsanläggningar.


– Genom förvärvet av danska OMÖ Industriservice A/S stärker vi vår satsning inom industrisanering. Vi kan nu erbjuda totallösningar i egen regi inom både blästring, rengöring, torrsug, spol och sug samt materialhantering för alla typer av material, säger Ulf Ervér, affärsområdeschef Farligt Avfall.


OMÖ är ett välkänt varumärke på de tre marknader man verkar på idag, framför allt när det gäller blästring av diverse ytor såsom tankar och pannor liksom rör av diverse slag.


Bolaget har inga fasta etableringar, utan arbetar med mobil utrustning. Att nu bli en del av Ragn-Sells ger därför en helt annan närvaro på marknaden. Blästring och sanering sker i stor utsträckning med robotar och specialfläktar, vilket är unikt och tillför en spetskompetens till Ragn-Sells.


De svenska kunderna består till stor del av värmeverk och andra förbränningsanläggningar samt pappersbruk. Bolaget verkar i hela Sverige med tyngdpunkter på västkusten, Mälardalen samt norrlandskusten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111