23948sdkhjf

Underhållsdagen närmar sig: Hög tid boka plats!

20 november är det dags för Underhållsdagen, en heldagskonferens om underhåll som arrangeras av tidningen Underhåll & Driftsäkerhet i samarbete med Underhållsmässan.
Årets program består av två parallella spår med gemensam inledning och avslutning. Spår 1 tar upp underhåll i stort, medan spår 2 specifikt behandlar smörjteknik.

Det blir en fullspäckad dag med mängder av intressanta föredrag. Låt till exempel utbildnings- och ledarskapsexperten Peter Bengtsson inspirera dig till att öka prestationsglädjen i din underhållsorganisation och lyssna till Sigmas syn på hur utvecklingen inom IT erbjuder nya möjligheter att effektivisera underhållet.

Andra intressanta punkter handlar till exempel om hur svensk industri generellt utvecklat sin syn på underhåll de senaste tio åren, om ny teknik för tillståndsbaserat underhåll inom järnvägen, om hur kraven från fordonsindustrin i det tysta lett fram till betydligt bättre och mer kostnadseffektiva basoljor för industrismörjmedel, om hur vi ska undvika onödiga slöserier inom underhållsverksamheten, om en speciellt teknik kallad optimalsmörjning och mycket, mycket mer.

Underhållsdagen 2014 är med andra ord konferensen du inte vill missa och nu är det hög tid att anmäla dig.

Mer information om konferensen och det kompletta programmet, hittar du genom att klicka här .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093