23948sdkhjf

Sibelco visualiserar produktion och nyckeltal

Capee Group har fått i uppdrag att analysera, utvärdera och utveckla visualiseringen av Sibelco Nordics data. Syftet är att ledningsgrupp och operativ personal ska få en tydligare och mer enhetlig bild av företagets produktion och nyckeltal, samt kunna styra om produktionen i realtid för ökad lönsamhet.
Sibelco Nordic är Nordens ledande tillverkare av sand och industrimineraler. Nu tar man hjälp av Capee Group för att visualisera sin produktion och sina nyckeltal i realtid.

– Med Capee Groups expertis inom visualisering får vi ett konkret upplägg för hur vi kan presentera information i realtid för operatörerna. Det blir då lättare att diskutera och förankra de förbättringsområden vi vill prioritera med såväl ledning som operativ personal, säger Mats Henriksson, produktionsdirektör på Sibelco Nordic.

– Capee Group är allt oftare med från början i tankarna om hur visualisering av data i realtid ska påverka avgörande nyckeltal. Vi är stolta att Sibelco väljer Capee Group som partner både för verksamhetsperspektivet och den visuella utformningen, säger Peter Nilsson, VD på Capee Group AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079