23948sdkhjf

Nedräkningen har börjat…..

Mitten av november har precis passerats. Så här långt har hösten varit mild och snäll mot oss här i södra Sverige, med undantag av en snabbt passerande och mycket kraftig storm. Den senare innebar för undertecknads del att några takfotsplåtar gav sig iväg, tacksamt nog utan att träffa vare sig våra eller vår grannes bilar….

Nåja, dessa är numera återmonterade och bör nu klara nya eventuella stormar utan att separera från huset.

Möjligen kan man också säga att tidpunkten markerar nedräkningsstart för nästa års stora underhållsbegivenhet. Jag tänker förstås på mässan Underhåll i Göteborg som nästa år firar 30-årsjubileum. Det verkar så här långt bli en bra tillställning, signalerna vi får från arrangörshåll tyder på att intresset för att vara med är stort, och våra kontakter med marknaden själv ger vid handen att många ser fram emot mässan.

I skrivande stund återstår knappt fyra månader tills dörrarna slås upp för mässan. Hur konjunkturen kommer att se ut då, eller kanske snarare bedöms se ut, ska bli väldigt intressant att se. Olika rapporter, prognoser och statistiska sammanställningar avlöser varandra och pekar i allt fler olika riktningar känns det som. Ena dagen spås BNP öka, nästa dag visar det sig att industrin backar och dagen därpå kommer ny information som tyder på motsatsen. ”Sänk räntan nu!”, lyder kraven från vissa håll, samtidigt som andra gör gällande att nu dörjer det inte länge innan räntan höjs. Vad som är rätt? Ja, det känns allt svårare att komma fram till.

Medan ni funderar på det, passa på att bekanta er med vår nya hemsida. Adressen är den gamla vanliga, det vill säga www.uochd.se , men hemsidan är ny och fräsch. I samband med att designen gjorts om har vi också bytt den bakomliggande plattformen och det är bland annat ett led i våra ansträngningar att göra Underhåll & Driftsäkerhet tillgänglig på snart sagt alla plattformar som står till buds. Tidningen finns nu både i pappersform och en vidareutvecklad e-tidningsversion som går att ta del av med såväl dator, som läsplatta och smarta mobiler. Mycket läsnöje!

Peter Olofsson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063