23948sdkhjf

Dalkia och SveaReal i fastighetssamarbete

Dalkia och SveaReal har nyligen tecknat ett entreprenadkontrakt för teknisk fastighetsdrift. Dalkia ska utföra tillsyn, skötsel, optimering samt felavhjälpande underhåll i SveaReals fastigheter i Stockholmsområdet.
Uppdraget omfattar 21 fastigheter för kontor, lager och logistik med en uthyrningsbar yta om 245 000 kvadratmeter med start den 1 november 2013. SveaReal arbetar aktivt med miljön och eftersträvar miljöanpassning och resurshushållning i alla led, så även i förvaltning och drift av sina fastigheter. Dalkia har omfattande kompetens inom energieffektivisering och kan därför stötta SveaReal att uppnå bästa möjliga tekniska, ekonomiska och miljömässiga resultat i fastighetsdriften.
- Vi ser fram emot ett spännande samarbete med en gemensam strategi där vår erfarenhet kring fastighetsteknik och energi kan hjälpa SveaReal att optimera driftnettot, säger Rikard Nyhrén, Affärsområdeschef, Dalkia Sverige AB.
-Dalkia har den kompetens och kunskap vi efterfrågar för att bedriva en kundvänlig och effektiv drift och skötsel av våra fastigheter. Vi ser fram emot ett givande samarbete, säger Viveka Frankendal, Marknadsområdeschef Öst, SveaReal AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.359