23948sdkhjf

Expertcenter kring produktionslogistik

Prevas startar nu ett Center of Excellence för området produktionslogistik. Basen placeras i Göteborg.
Nordisk industri står inför stora utmaningar. Ökad konkurrens gör att företag måste se sig om efter nya och smartare lösningar. Det kan handla om produktivitet, optimering, kvalitet och leveranssäkerhet eller kort och gott att rätt vara finns på rätt plats i rätt tid. I två decennier har Prevas utvecklat och levererat system för produktionslogistik till företag och det är mot den bakgrunden som centret bildas.

Basen för det nya expertcentret finns i Göteborg. Att kombinera ett verksamhets- och branschkunnande med innovativa systemplattformar möjliggör ett långsiktigt attraktivt erbjudande av såväl experttjänster som högeffektiva system för produktionslogistik. Produktionslogistik är ett område som fått en allt större betydelse i industrin. Detta i takt med ökade krav på kortare leveranstider och kvalitetsäkerhet, en mer flexibel produktion och inte minst krav på mindre kapitalbindning.
– Det är spännande att få vidareutveckla Prevas erbjudande av system, plattformar och tjänster inom produktionslogistik, säger Håkan Serner som är chef för expertcenter Produktionslogistik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079