23948sdkhjf

Hägglunds Drives förvärvar GW Hydraulic

Hägglunds Drives Svenska AB har idag förvärvat GW Hydraulic AB i Sundsvall av ägaren Bo Grelsson. GW Hydraulic har 9 anställda och en årlig omsättning på drygt 20 miljoner kronor.
GW Hydraulic bildades 1979 och är idag ett starkt varumärke inom den hydrauliska branschen. Verksamheten bedrivs främst inom områden som tillverkning av hydraulaggregat, installationsarbeten, komponentförsäljning, reparationer och service. Kontor och verkstad finns i Sundsvall och företaget har kunder över hela landet.
- GW Hydraulic är i alla avseenden ett högkvalitativt företag med en bred hydraulisk kompetens, säger Mats Nytorp, som är VD för Hägglunds Drives svenska försäljningsbolag.
- Vi har samarbetat med GW Hydraulic under en längre tid och har alltid uppskattat företagets kompromisslösa kvalitetstänkande. GW:s produkter och tjänster kommer att komplettera våra egna på ett utmärkt sätt. Vårt övergripande mål med förvärvet är att ge våra kunder ännu bättre service och att stärka tillväxten i de båda företagen.
- Jag är mycket nöjd med den här lösningen, säger Bo Grelsson, som kvarstår som VD för GW Hydraulic. Hägglunds är ett genuint företag från Norrland med ett starkt varumärke. Den här affären är bra för både GW Hydraulic och Hägglunds Drives eftersom våra verksamheter kompletterar varandra.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062