23948sdkhjf

Blir ny vd för snabbväxaren inom energieffektivisering

Tidigare vd blir i en nyinstiftad roll operativ chef för bolagen.

Pierre Nyström blir ny koncernchef för Proptech Energy, där bolagen Ömangruppen, Axcell Fastighetspartner och P2 Energi. Han kommer närmast från Heatex Group, en global tillverkare av luft-till-luft-värmeväxlare för energiåtervinning och beskrivs ha gedigen erfarenhet av energieffektivisering. Pierre Nyström har tidigare även varit vd för Beijer Byggmaterial och Kvänum Kök.

– Vi är mycket glada att få välkomna Pierre Nyström till Proptech Energy, säger Leif Gustafsson, styrelseordförande. 

– I vår ambition att ta en ledande roll i konsolideringen och utvecklingen av vår bransch, stärker vi nu ytterligare vår organisation. Med bred branscherfarenhet och med en bevisad förmåga att växa företag snabbt, tror vi att Pierre kommer att vara avgörande för att föra Proptech framåt – med målet att bli den självklara ledaren i sin nisch.

Pierre Nyström efterträder Nina Bremer som blir operativ chef, COO, med uppdraget att fortsätta utveckla bolagen i en nyinrättad roll.

Snabbväxaren Proptech Energy erbjuder fastighetsägare i Sverige och Norden integrerade tjänster inom energieffektivitet, inomhusklimat, och fastighetsdrift.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047