23948sdkhjf

Han ska fånga underhållsaffärerna

Johan Jansson blir chef för division Industri i Svevia och ansluter till koncernledningen den 1 november 2024.

Johan Jansson har närmare 20 års erfarenhet inom väg- och beläggningsbranschen där han haft en rad ledande befattningar inom NCC-koncernen, bland annat som divisionschef för asfaltverksamheten i Norden. Senast kommer Johan från en tjänst som vd för Lastbilscentralen i Tvåstad AB.

– Jag är glad att Johan antagit rollen som divisionschef för Industri. Hans uppdrag kommer att vara avgörande för Svevias förmåga att fånga affärerna i en marknad med betydande investeringsbehov inom vägbeläggning och underhåll. Med Johan får vi en trygg, engagerad och affärsmässig ledare. Hans starka kundfokus och gedigna erfarenhet från branschen gör honom till rätt person att utveckla Svevias industriverksamhet, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef, Svevia.

Division Industri erbjuder och utvecklar lösningar och produkter inom vägbeläggning, med strategiskt lokaliserade täkter, asfaltverk, ackrediterade laboratorier och tjänster som fräsverksamhet, tankbeläggning och vägmarkering. Uppdragen utförs åt såväl offentliga som privata kunder.

– Jag är tacksam och glad över att få förtroendet att leda divisionen, och jag ser ödmjukt och med förväntan fram emot att utveckla Svevias industriaffär tillsammans med mina nya kollegor. Målet är att genom pålitlighet och effektivitet, alltid med säkerheten i första rum, leverera produkter och tjänster som lever upp till marknadens högt ställda krav, säger Johan Jansson tillträdande divisionschef Industri, Svevia.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.07