23948sdkhjf

Göteborgs Stad väljer Abesiktning: ”Besiktningar och vibrationsmätningar”

Göteborgs Stad har tecknat ett ramavtal med Abesiktning AB för tekniska konsulttjänster, inklusive syneförrättning, vibrationsmätning och riskanalys.

Samarbetet syftar till att stödja stadens omfattande stadsutvecklingsplaner under de kommande tio åren.

– Göteborg är mitt i en stor förändring när det kommer till stadsutvecklingen. Under de kommande tio åren ska kommunen växa kraftigt, och vi är glada över att vår expertis kan bidra till den utvecklingen, säger Johan Sund, vd Abesiktning AB.

Göteborgs Stad genomförde upphandlingen för att köpa in tekniska konsulttjänster, både för pågående och framtida infrastrukturprojekt.

– Vi kommer huvudsakligen arbeta med syneförrättningar, besiktningar, vibrationsmätningar och riskanalyser av byggnader och anläggningar. Vi har samarbetat med Göteborgs Stad tidigare, bland annat med Hisingsbron och vi vet vad som krävs för att leverera i den typen av komplexa bygg- och anläggningsprojekt.

Abesiktning har idag även ramavtal med bland annat Karlstad, Orust och Stenungsund.

– För att uppfylla de krav och regler som kommunerna har krävs hög kvalitet i det vi levererar och det här avtalet visar att Abesiktning har den kompetens och expertis som behövs, säger Johan Sund.

Om Abesiktning

Abesiktning genomför riskanalys, mätningar och besiktningar åt byggherrar och entreprenörer i Sverige. Företaget grundades 1973 och har idag 15 medarbetare och kontor i Göteborg, Uddevalla och Jönköping.

www.abesiktning.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156