23948sdkhjf

Partille investerar i underhåll: ”Förutsättning för ett fungerande samhälle”

NCC har ingått ett fyraårigt ramavtal värt 140 miljoner kronor med Partille kommun för underhåll och förbättring av gator, cykelvägar och andra infrastrukturella projekt.

NCC har tecknat ramavtal gällande beläggnings- och markarbeten med Partille kommun. Avtalet löper från i vår och avtalsperioden är fyra år.

Uppdraget avser beläggnings- och markarbeten i Partille kommun och omfattar arbeten av underhållskaraktär på exempelvis gator, gångbanor, cykelvägar samt övriga arbeten i anslutning till dessa.

– Gator och vägar i gott skick är en förutsättning för ett fungerande samhälle. NCC:s kompetens och erfarenhet av både mark- och beläggningsarbeten och ett bra samarbete med Partille kommun kommer bidra till gator och vägar som är framkomliga för trafikanterna. Jag är mycket nöjd med att vi tillsammans ska förbättra vägarna, säger Mattias Lagerstedt, Area Manager NCC Industry.

Totalt uppskattat ordervärde 2024–2028 är 140 miljoner svenska kronor, vilket orderregistreras löpande i affärsområde NCC Industry.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062