23948sdkhjf

Dagvattenhantering i fokus: ”Översvämningar i närminnet”

VA Tour Sweden pågår för fullt. Härnäst väntar sista stoppen – i Malmö den 25 januari och i Jönköping den 30 januari. 

VA Tour Sweden inleddes under hösten 2023, då först med ett stopp på Vatten 2023 i Göteborg. Sedan har turnén stannat till i Umeå och Stockholm. Turnén är den största arenan för markförlagd VA. 

Wavin, en av årets utställare, lägger stort fokus på dagvattenhantering. I en kommentar säger Mikael Gabrielsson, försäljningschef för VA hos Wavin Sverige: 

– Dagvattenhantering ligger så klart alltid högt på vår lista, men med sommarens och höstens översvämningar i närminnet hoppas vi att fler aktörer på marknaden kommer att förstå vikten av att kunna använda vårt dagvatten som en resurs. Det finns många möjligheter med korrekt dagvattenhantering och det vill vi informera om på årets VA Tour. 

Wavin har tyckt att alla stopp har varit bra och givande.

– VA Tour är för oss en stor möjlighet till att ha positiva kundmöten, stärka vår relation med branschen och kunna dela med oss av den information och kunskap vi har om dagvattenhantering och framtidens VA-lösningar. Samtidigt får vi chansen att ta pulsen på marknaden, att höra vilka utmaningar som finns just nu och informera om vilken roll vi som VA-leverantör kan spela i det. Vi hoppas så klart att de nästa två träffarna ger oss möjlighet för ytterligare dialoger med givande kunskapsutbyte, säger Mikael Gabrielsson i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079