23948sdkhjf

De firar 10 år på Underhållsmässan

Torque Elit kommer att vara på plats på Underhållsmässan. Året till ära firar de dessutom 10 år som företag, något som de hoppas kunna fira tillsammans med befintliga kunder på plats. 

Torque Elite representerar Momento, Norbar och Bosch på den svenska marknaden. Något som har visat sig vara en lyckad affär. 

– Det har faktiskt varit riktigt bra månader under hösten 2023. Vi har legat lite över budget. Vi upptäcker att vi får nya kunder, kanske inte varje vecka, men iallafall varje månad, säger Stefan Larsson, säljare på Torque Elit, till oss.

Pär Karlström, även han säljare och del av tvåmannaföretaget, berättar att Underhållsmässan är en av företagets höjdpunkter. De har varit på plats flera gånger. 

– Vi är väldigt nöjda med kombinationen  av att träffa både nya och befintliga kunder. Alla affärer sker inte på mässan, utan kan hända ett halvår, eller upp till ett år senare, förklarar Stefan Larsson för oss.  

För Torque Elits del har mässan genererat många leads. Inför kommande mässa har de stora förhoppningar.

– Vi har inte satt någon siffra på antalet nya ordrar. Men målet är att kunderna ska upptäcka vårt nya och bredare sortiment, säger Pär Karlström. 

På årets mässa kommer Torque Elit i vanlig ordning även visa upp ett axplock av det ursprungliga sortiment som de har. Bland annat kommer de visa upp momentverktyg för alla typer av skruvar, både manuella och drivna verktyg. 

Sen fyller ni ju som sagt 10 år, är det något ni kommer visa upp på mässan?

– Vi vill visa upp att vi fyller 10 år men vi har inte bestämt hur. Vi kommer att bjuda in kunder som är inom underhållssidan, avslutar Stefan Larsson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079