23948sdkhjf

Ytbehandlingsföretaget får ny vd

Impact Coatings meddelar att de har tillsatt Jonas Nilsson som ny vd för företaget.

Impact Coatings, som använder vakuumbaserade beläggningsmetoder för att applicera tunna lager av metaller eller keramer som förbättrar prestanda och hållbarhet, har en ny vd på posten från och med oktober.

Jonas Nilsson har en lång bakgrund inom teknik- och ingenjörsbranschen med tidigare erfarenheter inom vd-roller och styrelseuppdrag i teknikföretag. Han har tidigare varit verksam inom halvledar-, fordons- och ytbehandlingsindustrin.

Närmast kommer han från LiU Invest där han var investeringschef och i slutet på september ägde han privat och via privat bolag 250.000 aktier i Impact Coatings.

– Styrelsen gläds åt att hälsa Jonas välkommen som vd för Impact Coatings. Vd-bytet öppnar ett nytt spännande kapitel för företaget, som går in i nästa fas av den kommersiella utvecklingen med fokus på att ytterligare industrialisera och internationalisera Impact Coatings. Jonas har en djup förståelse för branschen, lång erfarenhet och ett starkt ledarskap – vilket sammantaget hjälper till att stärka vår marknadsposition och driva bolaget framåt, säger Mark Shay, styrelseordförande på Impact Coatings.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063