23948sdkhjf

Afry ska underhålla Danmarks största avloppsreningsverk

Afry har vunnit ramavtal för Danmarks största avloppsreningsverk.

Biofos renar avloppsvatten från 1,2 miljoner invånare i Köpenhamnsområdet vid tre olika anläggningar. Under de kommande två åren kommer automationsingenjörer fån Afry att stödja Biofos med digital expertis och underhåll samt support.

– Vi är mycket stolta över att samarbeta med Biofos och använda vår expertis inom digital avloppsvattenrening för att accelerera omställningen inom försörjningssektorn i Danmark, säger Kasper B. Nielsen, marknadsområdeschef för Advanced Automation i Afry Danmark.

Ramavtalet innebär att Afry kommer att leverera olika uppgifter som tidigare har legat på flera olika leverantörer. Uppgifterna omfattar programmering av Biofos automatiska processtyrning och övervakningsutrustning i förhållande till IGGS och Siemens system.

– Våra automations- och elkonstruktörer är experter när det gäller att programmera lösningar för processtyrning och övervakning, och vi ser fram emot att omvandla vår kunskap och erfarenhet till konkreta och användbara lösningar på Biofos anläggningar, säger Kasper B. Nielsen, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079