23948sdkhjf

Elmia Solar – ny renodlad fackmässa för solenergibranschen

Med Elmia Solar lanseras en ny mötesplats för hela solenergibranschen, en bransch som ökat kraftigt i Sverige de senaste åren.

Det finns fortsatt stora möjligheter att utvinna mer solenergi i Sverige än idag, skriver Elmia Solar i sitt pressmeddelande. För att möta branschens efterfrågan, den snabba utvecklingstakten och ta fart mot en fossilfri framtid arrangeras Elmia Solar den 13–15 februari 2024 och därefter varje år.

Elmia Solar blir en mässa med plats för ett hundratal utställare och ett scen- och seminarieprogram som belyser viktiga frågor som regelverk, behörighet, kompetensförsörjning, arbetsvillkor, hållbarhet och säkerhet.

– Behovet av en ny nordisk mötesplats för solenergibranschen är stort och det är framför allt branschen själva som efterfrågat det. Därför lanseras nu Elmia Solar som samlar den snabbt växande och viktiga solenergibranschen för att göra affärer, nätverka och ta del av innovationer. Med mötesplatsen vill vi skapa möjligheter till erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling som i förlängningen bidrar till ökad elproduktion och klimatomställningen, säger Agne Bengtsson, vd på Elmia.

– Äntligen en renodlad fackmässa för hela solenergibranschen. Det finns ett uppdämt behov av att mötas och göra affärer. Därför ser jag fram emot Elmia Solar den 13-15 februari 2024, säger Peter Johansson, vd på Solar Partners AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094