23948sdkhjf

Iver och Netel tecknat nytt mångårigt avtal

Iver och Netel förlänger och utökar sitt samarbete när ett nytt mångårigt avtal tecknas. Iver ska bland annat leverera tjänster inom multi-cloud och säkerhet.

Iver har tecknat ett nytt avtal med Netel som ska tillgodose Netels affärsbehov av moderna IT-tjänster när verksamheten fortsätter att expander till fler europeiska marknader. Bland annat kommer Iver att leverera tjänster inom multi-cloud, administration och rådgivning men även säkerhetstjänster som SOC och EDR.

Netel är specialister på kritisk infrastruktur i norra Europa med sina 20 års erfarenheter av att utföra projekt samt service och underhåll åt aktörer inom kraft, telekommunikation, vatten och avlopp.

– I takt med vår expansion till flera europeiska marknader fortsätter vi att driva på vår digitala transformation och ökar användningen av moderna moln- och säkerhetstjänster, säger Johan Olofsson, Head of Group Operational Support på Netel, i ett pressmeddelande.

Magne Solberg, EVP Enterprise, på Iver, är glad för det det nya förtroendet.

– Netels tillväxt fortsätter och vår ambition som IT-partner är att med rätt typ av rådgivning och tjänsteleverans vara en stark och bidragande möjliggörare för att Netel ska nå sina affärsmål. Tillsammans med Netel designar vi en skräddarsydd multi-cloudlösning som gör att Netel får ut mesta möjliga nytta och värde av sin fortsatta digitalisering. Att vi får förnyat förtroende från Netel och vara med på deras fortsatta tillväxtresa känns förstås väldigt bra och vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Magne Solberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078