23948sdkhjf

Nordic Climate Group stärker upp med ny Sverigechef

I början på maj kommer Mikael Anjou att tillträda som Sverigechef Stockholm/Syd för Nordic Climate Group.

Nu stärker Nordic Climate Group sin ledning genom att rekrytera ny Sverigechef för Stockholm/Syd. Det är Mikael Anjou som kommer tillträda rollen.

Sedan starten 2021 har Nordic Climate Group haft en start tillväxt och har idag 65 lokala etableringar med 1000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. I pressmeddelandet skriver de att rekryteringen av Mikael Anjou är ett led i att kunna fortsätta tillväxten och att kunna ge ytterligare stöd till bolagen i gruppen.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att arbeta tillsammans med de övriga inom Nordic Climate Group. Ökad energieffektivitet kan inte underskattas för att vi ska klara klimatomställningen, och här är NCGs arbete av oerhörd betydelse. Det känns väldigt spännande att bidra i detta, säger Mikael Anjou.

Själv har en lång bakgrund från bygg- och fastighetssektorn som bland annat vice koncernchef för bostadsbolaget Einar Matsson, samt industriell service.

Fredrik Gren, vd för Nordic Climate Group, ser framemot hans tillträde.

– Vi är glada för att Mikael Anjou kommer till oss, inte minst beroende på att han har en bred och djup kunskap om service- och entreprenadbranscherna både ur ett leverantörs- och kundperspektiv.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093