23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components lanserar RS PRO-serie med vibrationsdämpande koaxialkontakter för RF/mikrovågor

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Kontakterna, som lämpar sig för användning i krävande miljöer, har en skruvmekanism som förhindrar oavsiktlig frånkoppling

Oktober 2018RS Components (RS) en global distributör över flera kanaler, har lanserat en serie vibrationsdämpande, hermetiskt tillslutna RS PRO-koaxialkontakter för RF- och mikrovågstillämpningar. 

En nyckelfunktion i serien med vibrationsdämpande kontakter är skruvmekanismen som förhindrar oavsiktlig frånkoppling, vilket gör dem perfekta för tillämpningar i krävande miljöer och tar konstruktionen av vanliga RF/mikrovågskontakter av påskjutstyp till en ny nivå. Seriens enheter uppfyller vibrationskraven enligt MIL-STD-202, metod 204, villkor G. 

Serien omfattar bland annat SMPM-koaxialkontakter av subminiatyrtyp med påskjutsfunktion, vilket ger ett mikrominiatyrgränssnitt som maximerar prestanda i mycket kompakta utrymmen och möjliggör en minskning av den totala systemvikten. Enheterna kan kopplas ihop med RS PRO-serierna GPPO, SSMP och Mini-SMP och ger hög tillförlitlighet och utmärkta elektroniska prestanda från DC upp till 65 GHz. 

En annan typ är SMA-serien med ökat frekvensområde, som uppfyller driftskraven för koaxialsystem på 26,5 GHz. Liksom RS PRO SSMA-serien innehåller SMA-serien RF-miniatyrkontakter med skruvkoppling, konstruerade att användas med halvstyva kablar med mindre diameter. 

En tredje typ är en serie med 4,1/9,5-kontakter, som perfekt uppfyller kraven för högpresterande mobilkommunikationssystem. Den mekaniska konstruktionen är densamma som i den typiska 7/16-kontakten men med betydligt mer kompakta mått, och den har ett frekvensområde på upp till 14G Hz. 

Dessutom finns PIM-kontakter på 50 ohm av lågförlusttyp, som har hög frekvens, låg intermodulation och låg returförlust och är lämpliga för exempelvis utomhusbruk i trådlös infrastruktur, samt en ny serie kontakter på 75 ohm som ger överlägsen VSWR, impedans och returförlust vid 6 GHz och fungerar med den ökade bandbredd och frekvens som krävs för UHD-SDI-videosystem i sändningssystemtillämpningar.

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062