23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components utökar sortimentet med pneumatiska RS Pro-enheter

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Nu kompletterar vi vårt RS Pro-sortiment med pneumatiska enheter för underhållsingenjörer och maskinkonstruktörer

September 2018RS Components (RS) har meddelat att man gör en kraftig utbyggnad av det befintliga sortimentet med pneumatiska komponenter och nu har ett komplett sortiment med RS Pro-enheter till mycket konkurrenskraftiga priser. 

RS har under många år erbjudit en mängd olika rör och slangar i RS Pro-sortimentet, men den här lanseringen innebär ett betydande tillskott av pneumatiska enheter. De fler än 1 000 produkter som lags till i RS sortiment är mycket prisvärda alternativ som kan levereras direkt från lager. Det gäller bland annat cylindrar, manöverdon och ventiler, även solenoidventiler, samt ett flertal enheter för förberedelse och behandling av luft med ett stort utbud av kopplingar och kontaktdon. 

De nya RS Pro-komponenterna är avsedda för maskinkonstruktörer och underhållsingenjörer som arbetar med transportörsystem, produktionslinjer, materialhantering och paketeringsmaskiner. 

De pneumatiska komponenterna levereras nu i regionerna EMEA och APAC, och har genomgått rigorösa tester så att de ska uppfylla krävande industristandarder. De är godkända enligt kraven för RS Pro-sortimentet och levereras med en treårig garanti.

 

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Sänd till en kollega

0.062