23948sdkhjf

RS Components presenterar industriella videoskop för inspektion av utrustning

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

De IP68-klassade videoskopen har hög upplösning och är utformade för felsökning inom ramen för industriellt underhåll och kvalitetstester i krävande miljöer

September 2018RS Components (RS) presenterar två robusta videoskop för diagnostik från Fluke. De är avsedda för underhållsingenjörer och annan kvalificerad personal som inspekterar utrustning och diagnostiserar problem inom många användningsområden i industrin. 

De nya, robusta videoskopen Fluke DS701 och DS703 FC har en hög upplösning på 800 x 600 respektive 1 200 x 720. Några av de viktigaste funktionerna är högupplösta prober med dubbelriktade kameror så att du kan filma eller ta bilder även där det är svårt att komma åt, 7-tums LCD-skärmar samt att prober och bildtagningsenheter är IP68-klassade för skydd mot damm och vatten ur munstycken. 

Enheterna har en avancerad zoomfunktion och Flukes Up is Up®-teknik som roterar skärmbilden för bättre bildvisning, och det intuitiva gränssnittet har knappar som är enkla att navigera Båda enheterna är konstruerade för att klara fall på 2 m. De levereas i en skyddsväska med EVA-skum, handrem samt HDMI- och USB-kablar. 

Vanliga användningsområden är exempelvis inspektion av lagerytor och smörjning i produktions- och tillverkningsmiljöer, underhåll av flygplan och kvalitetstester inom bilindustrin. Enheterna klarar även krävande underhåll som inspektion av igensatta rörledningar eller korrosion i rotorer. 

Det viktiga när det gäller sådana inspektioner är att videoskopen är robusta, kraftfulla och har hög upplösning, så att du tydligt kan se skicket hos interna komponenter i utrustning och elektriska system. Då kan du snabbt och enkelt identifiera problem och schemalägga förebyggande underhåll så att du kan undvika kostsamma driftstopp.

 

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Sänd till en kollega

0.073