23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi utvecklar nästa generations mobila maskiner

Som er samarbetspartner för utveckling – från planering till eftermarknad – kan vi med våra djupa kunskaper inom industrin skapa systemlösningar som kommer att betala sig nu och i framtiden. Alltid anpassat efter era behov.

Nya trender, tekniker och lagar skapar utmaningar för mobilindustrin. HYDACs experter kan hitta lösningar för att hjälpa er med dessa speciella utmaningar. Vi begriper hur allt hänger ihop och har utvecklat specialistkompetens inom:

Hållbar maskinanvändning och optimering av monteringsplats 
Genom smarta filtrerings- och vätskehanteringskoncept ges större frihet för utformningen av  mobila arbetsmaskiner. Högklassiga filtermaterial ger en ren anläggning och möjlighet att spara tiotusentals liter olja genom minskad tankvolym.

Funktionell säkerhet 
En optimal konstruktion som garanterar maximal pålitlighet och tidig upptäckt av säkerhetsmässiga fel minskar allvarliga risker för människa, maskin och miljö. Vi kan tillsammans med er utveckla de säkraste systemen utefter era behov.

Funktioner och moduler 
Spara tid vid produktion och utveckling med våra välbeprövade lösningar såväl som flexibla inställningar som passar era särskilda behov. 

Värmeledning
Öka effektiviteten och livslängden på era mobila maskiner med behovsanpassad värmeledning. Vi erbjuder integrerade värmehanteringslösningar och system för diesel- och hybriddrivningar samt för eldrivna maskiner.

Sensorer och systemelektronik 
Med vårt omfattande produktsortiment av sensorer, styrningar och displayer kan vi skapa perfekta och framtidssäkra systemkonstruktioner för alla tillämpningar och utmaningar.

E-mobility
Med omfattande kunskap inom både elektricitet med batterier som energilagring och bränslecell med vätetank för tillämpningar med hög effekt, kan vi erbjuda ett aktivt stöd med allt som har med fordon, maskiner, strömförsörjning, infrastruktur och produktteknik att göra.

Elhydraulik och assistanssystem
För ett säkrare, mer exakt och intuitivt arbete kan vi leverera en optimal systemkonstruktion till era mobila arbetsmaskiner. Vi finns som stöd genom hela processen från beslut om huvudkomponenter och simulering av systemet till utvecklingen av mjukvara och första driftsättningen. 

Våra experter har skapat lösningar som minskar komplexiteten på ett kostnadseffektivt sätt. Ni hittar våra lösningar inom en mängd olika områden:
▫️ Byggmaskiner & gruvarbete ▫️Jordbruks­maskiner ▫️Kommunala maskiner ▫️Lyft & material­hantering ▫️Skogsmaskiner ▫️Specialfordon ▫️Vägfordon

🔎 Läs mer om hur vi kan bidra till er elektrifiering.

👋 Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning eller mer information om våra lösningar inom elektrifiering.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.031