23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Samarbete för att hitta din lösning för mobila maskiner

På HYDAC fokuserar vi på helhetspaketet: vare sig det handlar om elektricitet med batterier som energilagring eller bränslecell med passande vätetank för tillämpningar med hög effekt. Låt oss arbeta tillsammans för att utveckla nästa generations mobila maskiner - vi har experterna på utveckling ni har de faktiska behoven som vi kan skräddarsy lösningar åt.

De senaste trenderna, tekniken och lagar på marknaden gör saker och ting mer utmanande för mobilindustrin. Som specialist för optimering av monteringsplats, elmobilitet, funktionell säkerhet, termisk hantering, elhydraulik & assistanssystem och funktioner & moduler begriper vi hur allt hänger ihop. Vi arbetar tillsammans med dig för att utveckla nästa generationen av mobila arbetsmaskiner. Tack vare vår globala närvaro kan vi skapa högteknologiska maskiner anpassade till dina lokala förhållanden.

Ge dig in i mobilitetens framtid med oss - Se ett urval av lösningar som vi kan erbjuda:

  • Hållbar maskinanvändning & optimering av monteringsplats
  • Funktionell säkerhet
  • Behovsanpassad värmeledning
  • Spara er utvecklingstid
  • Sensorer & systemelektronik
  • E-mobility & hållbara möjligheter
  • Elhydraulik & Assistanssystem

URVAL AV MOBILA APPLIKATIONER:
Byggmaskiner & gruvarbete

Byggmaskiner arbetar på mycket trånga platser. Utmärkt manövrering och en effektiv konstruktion är viktiga egenskaper. Med våra HYDAC systemlösningar kan du göra dina byggmaskiner robusta och kraftfulla. Samtidigt som vi hela tiden håller dina slutkunder i åtanke.

Jordbruks­maskiner
Om vår eller vinter, du behöver aldrig kompromissa när det gäller effektivitet eller produktivitet. Slutligen optimerar vi dina jordbruksmaskiner på ett hållbart sätt. Med våra integrerade system och omfattande rådgivning arbetar vi med dig för att utveckla pålitliga och praktiska jordbruksmaskiner för stressfritt och tidssparande arbete.

Kommunala maskiner
Användningsområdena för kommunala maskiner är mycket varierande. Lika varierande som våra systemlösningar. Vi optimerar dina kommunala maskiner så att de blir mer effektiva och produktiva och arbetar mer exakt, anpassat till de lokala förhållandena. Samtidigt tar vi även hänsyn till avgasdirektiv.

Lyft & material­hantering
Mycket exakta och kraftfulla – lyft och materialhanteringsmaskiner måste vara mycket mer än bara kraftfulla och reaktionssnabba. Maskinkonstruktionen bestäms av direktiv och lagar. Med HYDAC slipper du kompromissa med prestandan och funktionen till dina slutkunder.

Skogsmaskiner
Skogsmaskiner arbetar på extremt trånga platser och under mycket tuffa förhållanden - ändå är brant eller ojämn terräng inga problem för våra lösningar. Vi samarbetar med dig för att utveckla robusta och kraftfulla skogsmaskiner. Våra modulär koncept möjliggör ett varierande utbud av tillämpningar, god flexibilitet och enorma fördelar.

Vägfordon
Med våra HYDAC lösningar kan du optimera ditt transportföretag på ett hållbart sätt. Vårt mål är slutligen: maximal produktivitet i kombination med enanstående fördelar. Vi samarbetar tillsammans med dig som partner för att utveckla dina anpassade transportlösningar.

Läs mer om vad vi kan erbjuda er här....

---------------------------------------------------------

HYDAC 
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se


Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.031