23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic lanserar nya versioner av stryktåliga surfplattor

Panasonic har uppdaterat surfplattorna TOUGHBOOK G2 och 33 med Alder Lake-processorer och bättre säkerhet och modularitet.

Panasonic Connect tillkännagav i dag de senaste versionerna av de stryktåliga surfplattorna TOUGHBOOK G2 och 33. G2mk2 med 10,1-tums skärm och 33mk3 med 12-tums skärm har marknadsledande tålighet, batteritid, anpassning, anslutningsmöjligheter och prestanda som ger den moderna mobila medarbetaren en balanserad lösning, oavsett uppgift, tillämpning och miljö.

Oöverträffad prestanda för alla tillämpningar
Panasonics TOUGHBOOK G2mk2 och 33mk3 har marknadsledande prestanda, förbättrade anslutningsmöjligheter och ökad modularitet för att kunna anpassas till olika krav för de som arbetar mobilt.

Både G2mk2 och 33mk3 har 12:e generationens Intel®Core™ (Alder Lake) i5-processorer med Intel® vPro®-teknik, vilket gör det möjligt att köra de mest krävande applikationerna i Windows 11 Pro. För de som behöver oöverträffad prestanda finns den nya Intel® Core™ i7-processorn med Intel vPro®-teknik som tillval.

Båda de nya enheterna har Intel® Iris® Xe Graphics-teknik, vilket ger överlägsen grafikprestanda. Detta är särskilt viktigt inom räddningstjänsten – polis, ambulans och brandkår – där TOUGHBOOK 33 används som en mobil dataterminal som ger tillgång till detaljerad kartläggning och viktig information redan i fordonet, där exakta uppdateringar i realtid är avgörande. När den är bortkopplad från fordonets dockningsstation kan information som brandposters placering, byggnadsritningar, driftsvägledning, brandsäkerhet och detaljerad fordonsinformation – som alla är beroende av kraftfull datorprestanda – nås på en olycksplats.

Ökad modularitet för flexibilitet och säkerhet
Den senaste versionen av TOUGHBOOK G2 är den mest anpassningsbara tåliga surfplattan och Panasonic har förbättrat den modulära designen ytterligare, samt ökat säkerheten för alla tillämpningar. Enhetens bakre expansionsområde kan utrustas med en fingeravtrycksläsare, vilket är perfekt för användare inom exempelvis försvaret som behöver autentisera säker åtkomst till känsliga eller verksamhetskritiska data.

Dessutom är det övre expansionsområdet på G2mk2 – som redan kan anpassas för fem enheter med kringutrustning – nu kompatibel med en MicroSD-minneskortplats. Detta gör det möjligt för personal att snabbt komma åt och överföra viktiga data mellan enheter när de är ute på uppdrag.

5G-förberedd anslutning
Panasonic har sett en ökad efterfrågan på enheter som kan ansluta till fristående 5G-nätverk (SA), därför är G2mk2 redo att ansluta till privata 5G-nätverk direkt från fabrik. Detta gör det möjligt för sektorer som transport och logistik, tillverkning och räddningstjänster att dra nytta av ett dedikerat, helt anpassat privat 5G-nätverk, vilket ger ultralåg latens, snabbare svarstider och förbättrad dataöverföring och kommunikation för mobila arbetare. 

Både G2mk2 och 33mk3 använder den kraftfulla, klassledande Thunderbolt™-anslutningsstandarden, vilket möjliggör data-, ström- och videoöverföringar med hög bandbredd. Enheterna har även den senaste Wi-Fi-tekniken (Intel® Wireless 6E AX211) som väljer optimal bandbredd för att spara batteri.

Marknadsledande tålighet för olika typer av mobila medarbetare
G2mk2 och 33mk3 är militärklassat stryktåliga och vatten- och dammtäta enligt IP65*, vilket gör det möjligt för användare att fortsätta arbeta i alla miljöer, utan att oroa sig för fall, stötar, vibrationer och extrema temperaturer som påverkar produktiviteten.

Ökad transparens och användbarhet när det gäller batteritid
Batteritiden för TOUGHBOOK G2mk2 och 33mk3 är densamma, men metoderna för att mäta prestanda och batteritid har utvecklats och matchar nu den typiska användningsprofilen för dagens moderna arbetare, särskilt för de som använder strömkrävande applikationer.

"Både TOUGHBOOK G2mk2 och 33mk3 ger en fantastisk balans mellan marknadsledande prestanda, kostnadseffektivitet och batteritid för dagens mobila arbetare, som i allt högre grad använder en rad krävande applikationer i fält", säger Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager på Panasonic Connect. "De senaste versionerna visar Panasonics ingående kunskap om sina kunders krav, oavsett bransch, och vad de behöver för att konsekvent kunna prestera sitt bästa inom sitt område." 

Mer information om TOUGHBOOK G2mk2 och 33mk3 finns på www.toughbook.eu

* Testad av ett oberoende tredjepartslaboratorium enligt MIL-STD 810H.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.047