23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NETGEAR och Panasonic inleder nytt ambitiöst samarbete kring ProAV-lösningar

Två av marknadens ledande aktörer inom nätverk och liveproduktion, NETGEAR och Panasonic Connect, lanserar nu ett omfattande samarbete för att stödja Panasonic Connects AV-over-IP-lösning, KAIROS – och det börjar med NETGEARs ST 2110-kompatibla switchar.

NETGEAR, den ledande tillverkaren av nätverksprodukter för företag i alla storlekar, tillkännager nu ett interoperabelt samarbete med Panasonic Connect i samband med deras KAIROS IT/IP-plattform för liveproduktion. M4350-serien av ST 2110-kompatibla switchar är en del av NETGEARs ambition att utveckla AV-over-IP-lösningar för broadcast- och ProAV-branschen.      

KAIROS är en IT/IP-plattform för liveproduktion som ger professionella användare obegränsad kontroll över sina streams för liveproduktion, broadcast och storskärmsvisning. KAIROS lägger nu till ST 2110 som en stödd standard för att ge en oslagbar inmatnings-/utmatningsflexibilitet. Användaren ser endast ett intuitivt användargränssnitt som är lätt att använda.

NETGEAR M4250, M4300, M4350 och M4500-serien av administrerade switchar är unika på grund av sina innovativa AV-inriktade användargränssnitt: Alla komplexa menyer med krångliga IT-nätverkstermer har tagits bort, så NETGEAR AV OS ger en AV-vänlig, mallbaserad approach för switchkonfiguration. Det innebär att ProAV-integratörer enkelt kan konfigurera och bygga komplexa AV-installationer utan att switchdelen blir onödigt komplicerad.

M4350-serien kombinerar enkelheten hos enterprise-nivå hårdvara med redundant strömförsörjning, Power over Ethernet (PoE) upp till 90W per port samt en ultralåg ljudnivå. NETGEAR AV OS levereras med förkonfigurerade profiler för de ledande ljud-, video- och ljusprotokollen, inklusive AVB, Dante, AES67, NDI4/NDI5, NVX, AMX, Q-SYS, ZeeVee, AuroraMultimedia, Kramer, Atlona, LibAV, Visionary, SDVoE och många fler.

"NETGEAR har varit banbrytande i att skapa en enkel konfigurationsprocess som hjälper Broadcast ProAV-ingenjörer att migrera från äldre arbetsflöden till IP-arbetsflöden med större självförtroende. Det finns ingen bättre plattform att bevisa våra interoperabilitetskapaciteter än Panasonic KAIROS-systemet," säger Tod Musgrave, Senior Broadcast BDM på NETGEAR.

"Vi är glada att kunna meddela att vi har lagt till NETGEAR som vår KAIROS-allianspartner. Vi tror att M4350-seriens användarvänliga design med sina mallbaserade konfigurationer kommer att öppna nya möjligheter för SMPTE ST 2110 på videoproduktionsmarknaden genom vårt samarbete," säger Kageyuki (Kenny) Fujimoto, Lead Manager för KAIROS Alliance Partners.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.033