23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ASKx-konferensen denna gång i Malmö

Clarion hotel LIVE i Malmö är träffpunkten för människor som planerar för eller utvecklar processer och säkra industriella system med industriella mjukvaror under ett par intensiva dagar i mars.

 

ASKx-konferensen som går av stapeln 12–13 mars i Malmö är känd för att samla branschledare, experter och innovatörer för att i två dagar diskutera de senaste framstegen inom industriell programvara, teknik och bästa praxis inom automatisering och digitalisering. Med tanke på den avgörande roll som AVEVA spelar inom industrin  kommer deltagarna få insikter i toppmoderna industriella mjukvaruteknologier och nätverka med yrkesverksamma som delar liknande intressen och utmaningar för att kunna diskutera med kollegor som kanske redan löst de utmaningar många står inför.

Eftersom vi i Skandinavien kontinuerligt strävar efter att förbättra vår effektivitet och konkurrenskraft är det avgörande att förstå de senaste lösningarna och funktionerna som erbjuds av AVEVA och deras samarbetspartner. Konferensen kommer att ge en plattform för att direkt engagera deltagarna med AVEVA-experter och deras samarbetspartner, samla detaljerad information om deras produkter och utforska hur dessa lösningar överensstämmer med olika företags mål. Se mer och anmäl dig på askx.info 

AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Hyllie Vattenparksgata 12
215 32 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566000765
Senaste inläggen från AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.063