23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AVEVA & Microsoft utökar sitt samarbete inom industriella programvaror

AVEVA, en global ledare inom ingenjörs- och industriell programvara, meddelade att man kommer att utvidga sitt långvariga strategiska samarbete med Microsoft för att fokusera på att påskynda digital transformation inom industrisektorn.

 AVEVA:s industriella mjukvaror kommer att hjälpa till att maximera värdet som kunder kan få från integrationen av AVEVAs portfölj med Microsofts molntjänster och särskilt Microsoft Azure (infrastruktur, data och AI-tjänster), vilket hjälper kunder att ännu snabbare genomföra implementationer, ansluta sina team enkelt och bekvämt även på olika platser globalt och självklart driva sina tillväxtplaner genom hela AVEVA:s integrerade portfölj Edge to Enterprise.

AVEVAs huvudfokus kommer att kretsa kring molntjänster samt att omvandla kundernas medarbetares sätt att arbeta (Conected Worker) och att bygga en gemensam strategi (baserat på Asset Performance). I samarbete med Microsoft kommer AVEVA att fortsätta fokusera på tre huvudområden, som redan används av globala kunder som Total, Veolia och SCG Chemicals – De tre huvudområdena är plattformsintegration, system of systems realisering, och en gemensam marknadsstrategi för industriella tillämpningar. Plattformsintegrationsmetoden kan bidra till att generera nya sätt att öka affärsvärdet för AVEVA:s kunder.

Att stärka industriell digital transformation för att öppna upp en hållbar framtid

Under de senaste åren har digital transformation förändrat sättet som tillverknings- och energibranscherna närmar sig de global hållbarhetsmålen medan de söker robusta teknologier för att driva sina verksamheter effektivt. När sektorn övergår till att arbeta på ett annorlunda sätt i en ”digital först” anda, samarbetar AVEVA med Microsoft för att stödja deras kunders visioner att skapa lönsamma affärsresultat som kommer att möjliggöra för dem att blomstra i dagens utmanande makromiljö. AVEVA kan också hjälpa till att utforska möjligheter att samarbeta om miljömässig hållbarhet i framtiden. AVEVAs portföljbredd, kombinerad med Microsofts teknologilösningar, möjliggör för kunder att implementera snabbare, minska energiförbrukningen, minska utsläpp och dela samarbetsinnovation, vilket ökar effektiviteten för alla. Att låsa upp nya teknologiinnovationer och digitala lösningar som Azure AI-tjänster, såsom Azure Cognitive Search, stöder effektiv energihantering, framgångsrika omvandlingar av medarbetare och hjälper till att förverkliga processförbättringar. Tidigare i år blev AVEVA en av tio ledande företag som samarbetade med Microsoft för att lansera Microsoft Energy Core som en del av ett åtagande för kapacitetsuppbyggnad, att möjliggöra innovation och driva välstånd och tillväxt med ett gemensamt mål att omforma framtidens energibransch och skapa en positiv påverkan i globala samhällen.

Läs mer https://www.aveva.com/en/about/news/press-releases/2020/aveva-expands-its-collaboration-with-microsoft/

AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Hyllie Vattenparksgata 12
215 32 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566000765
Senaste inläggen från AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.063