23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elektrifiering av mobila maskiner: Söker ni elektrifieringspartner?

Många företag är under ökande press att utvecklas för en hållbar produktion. Om du vill bli konkurrenskraftig måste du vara mer än bara innovativ. En snabb time- to-market är högsta prioritet, låt oss presentera möjligheter!

Nå dina mål snabbt med förgodkända system och beprövade och testade komponenter
Är bilindustrin det första du tänker på när du tänker på elektrifiering? Då missar du elektrifieringens möjligheter: med transportsektorns 25% av de totala växthusutsläppen i EU omfattas den av stränga direktiv. Detta gäller såväl kommersiella fordon och mobila maskiner som bilar. Kompakta byggmaskiner drar fördel av elektrifiering, framförallt i städer. Men även större kraftfulla maskiner håller på att bli elektriska, både inom gruvindustrin och på flygplatser.  

Med innovativa lösningar för e-mobilitet, stöttar HYDAC dig på din väg till zero-emissions: med många års erfarenhet och omfattande kunskap inom maskinkonstruktion är vi din professionella utvecklingspartner för elektriska maskiner. Våra experter gör en bedömning av dina utmaningar och erbjuder dig behovsanpassade lösningar som kommer att bevisa sig både idag och i framtiden - från komponenter och subsystem till hela serieutvecklingar.

Se gärna vår Head of New Technologies Fredrik Kjellgren när han berättar om vad HYDAC kan göra för er, samt de styrkor som HYDAC ger er som partner vid elektrifiering av mobila maskiner.
Samt så kan du  läsa mer här om möjligheter för er:  

Varmt välkommen att kontakta våra experter för mer information
Tel: 08-445 29 70
info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden

Följ oss gärna på Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll!

www.hydac.se

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.031