23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elektrifiering - Termisk hantering för mobila maskiner

Behovsanpassad termisk reglering kan öka effektiviteten och livslängden på mobila maskiner. Som expert på kylning och termisk hantering erbjuder HYDAC många lösningar för värmehantering - både för diesel- och hybrid- samt eldrivna maskiner.

Ökad effektivitet med behovsanpassad termisk hantering
Från enkla hydrauloljekylare och kombinerade kylare för flera kretsar till omfattande kylsystem. Allteftersom komplexiteten på mobila maskiner ökar, ökar även kraven på behovsanpassad kylning. Låt oss presenteralösningen: våra effektiva värmehanteringslösningar är nyckeln till ökad produktivitet och längre livslängd på dina fordon.

Tack vare avancerad teknik och egen tillverkning kan vi erbjuda behovsanpassade kylsystem- globalt. Våra processer och verktyg för utveckling garanterar produkter och design av högsta kvalitet.
Se ett utbud av lösningar här

Elektrifiering
Intelligenta system förbättrar komfort, räckvidd och produktivitet och behovsanpassad termisk hantering blir grundläggande för eldrivna maskiner: korta dina laddtider med effektiv batterikylning eller förläng livslängden genom HYDACs optimerade termiska hantering. Med goda systemkunskaper om dina fordon kan HYDAC tillhandahålla omfattande värmehanteringslösningar för eldrivna komponenter - anpassade för att passa dina behov.

Partnerskap
Från enskilda komponenter till omfattande system: vi utvecklar det som är viktigt för dig. Våra HYDACexperter kan skapa den perfekta lösningen tack vare många års erfarenhet när det gäller termisk hantering för mobila maskiner. Genom att arbeta tillsammans, som partners, kan vi identifiera möjligheterna och optimera detta för kompakta och effektiva kylsystem. Med CDF och FEM beräkningar kan vi utveckla nya och optimerade komponenter i vår produktion. Inför serieproduktion av kylare validerar vi kylarna i fabrikerna genom prototyptester som garanterar kylsystem med högsta kvalitet och säkerhet.

Genom vårt samarbete kan du dra nytta av kortare ledtider, välkommen att kontakta oss.
Läs mer om Termisk hantering för mobila maskiner

Tel:  08-445 29 70
 info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga
Sweden
www.hydac.se  

 

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.031