23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Explosionsskydd ATEX - IECEx - NEC, Lösningar för potentiellt explosiv miljö

Det är realitet vid olika bearbetnings- och tillverkningsprocedurer med brandfarliga substanser, som exempelvis inom kemiindustrin eller livsmedelsindustrin. Maskiner och människor kan skadas allvarligt om man inte använder optimala komponenter och system, låt oss presentera en handbok standarder samt lösningar inom området.

Globalt explosionsskydd med HYDAC
Flera tekniska och/eller organisatoriska åtgärder kan vidtas för att förebygga explosioner och förhindra skador eller dödsfall. I detta syfte delas potentiellt explosiva områden in i särskilda zonerberoende på förekomsten och varaktigheten av en explosiv miljö. De enskilda enheterna och maskinerna kan på så sätt tillverkas i enlighet med en viss zon. Detta sätt gör att konstruktörerna kan koncentrera sig på säkerheten i alla deras beslut och handlingar.

Men vilka direktiv tillämpas? Du hittar alla detaljer om standarderna i ditt land i vår bok: Standarder för Explosionsskydd

Exempel på filtersystem för explosionsskydd: 

  • Vakuum avvattningsenhet FAM ATEXakuum avvattningsenhet FAM ATEX
  • Tillståndsövervakningspaket CMP Ex
  •  OffLine filter OLF ATEX
  • Filterpump överföringsenhet i OFU ATEX

LÄS MER HÄR om våra möjligheter och lösningar till er

Letar du efter en samarbetspartner för integrering av lösningar som är i enlighet med standarderna? Tack vare vår expertis och den långa erfarenhet och utbildning våra anställda har, kan vi hjälpa. Vi hjälper dig med problemanalyser, design och dokumentlösningar - och erbjuder även ett omfattande serviceutbud även efter installationen och driftsättning. 

 

Välkommen att kontakta oss:
Tel:  08-445 29 70
 info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga
Sweden
www.hydac.se  

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.047