23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny roll och framtida förbättringar

På Waldec Group är vi engagerade i kontinuerlig utveckling och nya perspektiv. En av vårt företags hörnstenar är en smidig och professionell service. För att förbättra och utveckla den har vi gjort förändringar i vår personal.

Det är en glädje att meddela att Toni Jokinen, vår säljare och tekniker från Finland, har börjat som Head of Group Technical Operations i augusti 2022! Denna nya roll kommer att fokusera på att utveckla vår serviceverksamhet och stödja vårt serviceteam. Toni kommer även fortsättningsvis att ta hand om sina tidigare ansvarsområden inom företaget.

Dessa förändringar inte över en natt. Det är ett maraton och inte en sprint. Det är något som vi alla ser fram emot!

Mer om Toni

Låt oss först berätta lite om Toni. Han började på Waldec 2012 som underhållstekniker & teknisk säljare på heltid i Finland. Tonis utbildningsbakgrund är som automationstekniker, totalt har han arbetat som tekniker i 26 år. Enligt Toni spelar hans egen passion för branschen en mycket viktig roll, vilket leder till självständiga studier och kunskapsinhämtning från olika typer av resurser. Han har också skaffat sig mycket kunskap genom praktiskt arbete på fältet, som till exempel hydraul- och mekanikrelaterade ämnen. Naturligtvis har den omfattande utbildningen av våra leverantörer också varit ett stort stöd för honom.

Den nya rollen, chef för koncernens tekniska verksamhet

Majoriteten av Tonis framtida uppgifter kommer att handla om att utveckla processer och stödja våra tekniker. Den kunskap vi har internt är en viktig aspekt som vi värdesätter högt, och det är också viktigt att dela med sig av den till alla våra tekniker. Som en del av Tonis roll kommer han att ansvara för leverantörskommunikationen, när det gäller teknikernas utbildningsscheman. I hans uppgifter ingår också att förmedla praktisk kunskap till vårt säljteam, särskilt om maskiner och tekniska ämnen. För att vårt interna arbete ska bli effektivare och snabbare på lång sikt kommer Toni att ansvara för att kontinuerligt förbättra organisationen av vår serviceverksamhet.

Vad kommer framtiden att föra med sig för oss?

Toni har en tydlig vision om hur Waldec ska gå tillväga för att utveckla vårt serviceteam. I det stora perspektivet kommer det att vara viktigt att alla våra tekniker har uppdaterade färdigheter och kunskaper. Tanken är att våra tekniker ska ha en allmän kunskap om alla olika mekaniker/maskiner som vi levererar. Var och en av våra tekniker kommer sedan att specialisera sig på en viss leverantörs maskiner och få en djupgående utbildning. På grund av vårt omfattande nätverk av huvudmän har det varit svårt för våra tekniker att lära sig olika branschers specialiserade maskiner. Vi tror att detta också kommer att göra det möjligt för oss att bättre fokusera våra resurser.

Vi ser fram emot att se hur Tonis idéer kommer att användas i framtiden och hur Waldec kommer att utvecklas på vägen!

Waldec Group
Violvägen 12
334 35 Anderstorp, Sverige
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE516412140101

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047