23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

VACUMASTER Comfort – för bättre ergonomi och arbetsmiljö

VACUMASTER Comfort har fått en ny design med ett helt nytt handtag som är framtaget för att förbättra ergonomin och säkerheten ytterligare.

 Tystare arbetsmiljö

Vakuumpumpen är tystgående och utrustad med en unik funktion där vakuumpumpen automatiskt stängs av när vakuumet uppnått tillräcklig vakuumnivå. Detta skapar en behaglig och tystare arbetsmiljö och ger även en bättre driftsekonomi.

 

Bättre ergonomi och säkerhet

Det nya handtaget är framtaget för att förbättra både säkerheten och ergonomin. Detta genom att knapparna är färgkoordinerade med specifika symboler som minimerar risken för feltryck. Dessutom är handtaget utformat för att göra det lätt att förflytta föremål och fortfarande behålla en ergonomisk arbetsposition.

 

För mer information om VACUMASTER Comfort, klicka här. PMH erbjuder även andra modeller på vakuumlyftare, för att läsa mer om hela sortimentet, klicka här. Behöver ni hjälp med att hitta en lösning som passar just er, ring 0411-138 00 så hjälper vi er.

 

 

På följande mässor i vår visar vi upp spännande nyheter och produkter ur vårt breda lyftprogram. Vi erbjuder även samtal i enskilda mötesrum som kan bokas redan idag.

Vi ställer ut på Elmia Verktygsmaskiner i Jönköping 10–13/5 2022 i monter B05:74.
För att hämta er gratisbiljett till mässan,  klicka här.

Vi ställer även ut på Underhållsmässan i Göteborg den 31/5-3/6 2022 monter B04:22
För att hämta er gratisbiljett till mässan,  klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046